Bestuur

Bestuur

Veerle Slachmuylders

Hilde Arnauts

Karen Sarens

Erika De Bondt


Medewerker : Elke De Backer
Veerle


  • Voorzitter
  • TrainsterAls kind en tiener was ik lid van Belgica; ik ging er turnen, dansen en ben zelfs nog bij de majorettes geweest. Belgica heeft mijn interesse voor sport aangewakkerd en mijn latere studiekeuze beïnvloed.


Daarom probeer ik ook als bestuurlid en lesgever de club een wederdienst te bewijzen. Ik geef dan ook met veel enthousiasme les BBB op maandagavond.


Mijn dochters hebben dezelfde interesses en volgen de lessen dans en BBB in de club.


Hilde  • Penningmeester
  • LidEen 20-tal jaren geleden ben ik in het bestuur gestapt. Mijn schoonvader Jan Rottiers was toen al vele jaren bestuurslid.


Ik heb de functie van secretaris op mij genomen. Een van mijn taken is het ledenbeheer. Ik hou de boekhouding van de club bij en regel de financiële zaken. Ik help mee aan de voorbereiding en de uitvoering van het tweejaarlijkse dans- en turnfeest.


Jarenlang heb ik met veel plezier de lessen step gevolgd. Ook mijn kinderen hebben met enthousiasme de turn- en danslessen gevolgd.


Karen  • Penningmeester
  • LidBelgica en ik zijn elkaar al vaak tegengekomen: als kind turnde ik bij Belgica, als jong-volwassene kwam ik naar de BBB, toen ik kinderen greeg; zijn zij komen turnen en inmiddels doe ik mee met fitmix, zumba en yoga.


Ik vind het heel fijn dat wij kunnen sporten in het dorp waar we wonen. Ik wil hier graag mijn steentje toe bijdragen. Sinds vorig jaar heb ik mij daarom ook geëngageerd als bestuurder van deze sympathieke dans- en turnclub.

Erika


Als mama van Phani, een van de leden van de selectiegroep en dansgroep, kwam ik vaak naar de sportzaal Ter Elst. Ik heb zelf geen dans- of turnlessen gevolgd tijdens mijn kinderjaren, wat ik achteraf wel spijtig vind. Zeker als ik zie hoe enthousiast mijn dochter deze lessen ervaart bij Belgica.


Ik heb van in het begin veel sympathie voor de club gehad en wou dus graag mijn steentje bijdragen. Daarom heb ik besloten om me aan te sluiten bij het bestuur.


Ik ben er van overtuigd dat ik nog vele jaren, samen met dit enthousiaste team van trainers, leden en bestuursleden leuke tijden gaan beleven.


Graag kom ik zelf ook naar de fitmix.

Elke  • vrijwilligster


Vele jaren geleden vertelde een buurvrouw heel enthousiast over haar wekelijkse les BBB bij TK Belgica vzw in Steenhuffel. Nieuwsgierig ging ik toen naar een proefles.


Ondertussen is de naam BBB veranderd in Fitmix en sinds kort heet onze verenging dans- en turnclub Belgica, maar nog steeds volg ik heel graag de lessen op maandag en soms op woensdag.

Copyright © All Rights Reserved